Миналата година WebIt, тази година CeBIT

Summer Cart ще участва в изложение CeBIT EurasiaSummer Cart отива на изложение CeBIT в Турция

Мирчев Идеас и ексклузивният турски дистрибутор YücerNET İnternet Teknolojileri ще представят в Истанбул версия 4.0 на софтуера за онлайн магазини Summer Cart. Summer Cart ще участва със самостоятелен изложбен щанд в световно известното изложение CeBIT Eurasia. Събитието ще се проведе от 6 до 10 октомври 2010 г.

„И ние, и турските ни партньори много се вълнуваме, че ще покажем големите възможности на софтуера пред повече от 140 хил. посетители. В IT средите знаем, че няма по-авторитетно място от изложенията CeBIT за представяне на нови впечатляващи бизнес решения. Новата визия и новата функционалност на електронния магазин Summer Cart ще се демонстрират в Бета версия, а в края на октомври Summer Cart 4.0 ще стане достъпна за ползване от всички български и чуждестранни клиенти“ сподели Георги Мирчев, изпълнителен директор на Мирчев Идеас и главен софтуерен архитект на продукта Summer Cart.

CeBIT Bilisim Eurasia 2010 е най-голямото изложение за информационни и комуникационни технологии в Евро-Азиатския регион, в което участват 989 изложители от 22 държави и 146 000 международни посетители от 79 страни.

Тази статия бе публикувана в Новини за Summer Cart и маркирана , . Добавете като букмарк пермалинк.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>