Summer Cart покори сърцата по време на изложението CeBIT Турция

С риск да прозвучи самохвално ще кажа, че участието на продукта Summer Cart в CeBIT Eurasia, най-престижното изложение за информационни и комуникационни технологии в Евро-Азиатския регион, беше наистина успешно.

Изглед на щанда на Summer Cart, с добро количество посетители:

Щандът на Summer Cart в изложението CeBIT

Повече от 80 фирми заявиха желание да пробват нашия софтуер за онлайн магазини, а кандидатурите за реселърство са повече от двеста.

Тук ще изразя и най-сърдечните си благодарности на нашия ексклузивен турски дистрибутор YücerNET İnternet Teknolojileri, който направи всичко това възможно като осигури финансова подкрепа в особено голям размер (ориентировъчно 5-дневният щанд на Summer Cart в CeBIT надхвърля рекламния ни бюджет в България за 6 месеца). YücerNET се бяха погрижили и за присъствието на екип от 4 търговци за качествена комуникация с многобройните посетители на изложението.

Разбира се ние – екипът на Мирчев Идеас и Summer Cart също доста се потрудихме за да заслужим любовта на бъдещите турски клиенти. Summer Cart версия 3.5 има цялостен турски превод, работи с виртуалните ПОС терминали на 9-те най-големи турски банки, включително функцията онлайн магазините да предлагат стоките си на лизинг. В допълнение Summer Cart има и представителен уебсайт на турски език със собствен турски домейн www.SummerCart.com.tr .

Ето ме мен заедно с г-н Озан Юджер вляво:

Дистрибуторът на Summer Cart в Турция - Озан Юджер

Създателят на Summer Cart Георги Мирчев:

Създателят на Summer Cart - Георги Мирчев изпълнителен директор на Мирчев Идеас

Още малко снимки:

Доста посетители проявяват интерес към софтуера Summer Cart

Щандът на Summer Cart  в CeBIT Евразия

Тази статия бе публикувана в Новини за Summer Cart и маркирана , . Добавете като букмарк пермалинк.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>