М-Тел първи отварят онлайн магазин. Телекомът се довери на плаформата Summer Cart.

Онлайн магазин на М-ТелМ-Тел стартира уникален онлайн магазин, в който ще предлага всички свои продукти и услуги. Основен партньор на М-Тел в осъществяването на този проект сме ние, екипът на Summer Cart, и най-добрият български софтуер за онлайн магазини Summer Cart е в основата на Eshop.Mtel.bg.

На адрес eshop.mtel.bg клиентите ще могат да си купят абонаментен план, нов телефон, смартфон или таблет, да подновят или подпишат нов договор. Плановете са до една година онлайн магазинът да обслужва по 500 поръчки дневно.

В новия си онлайн магазин М-Тел дава възможност на потребителите да използват и клубните си точки. Разплащането се осъществява чрез ePay.bg или с паричен превод през EasyPay. Към момента е активна само опцията с наложен платеж.

Проектът е интегриран с всички корпоративни системи на М-Тел, което позволява на крайния потребител да използва един профил за сайта на компанията и за онлайн магазина, да получава SMS-известия за поръчки и други. Сигурността на личната информация е гарантирана чрез AES 256-битово криптиране, а освен това сайтът е преминал специализирани тестове за сигурност, извършени от външна одиторска фирма.

Доставката на поръчаните стоки е безплатна, а ако клиентът не е доволен от покупката си или сключения договор, може да я върне или да го прекрати в 7-дневен срок.

Защо М-Тел избра решението Summer Cart?

Да чуем мнението на Димитър Димитров, Мениджър онлайн канали в М-Тел:

„За нас, като компания с огромно продуктово портфолио и милиони абонати, е приоритет да осигурим максимално удобство на клиентите си и да оправдаем доверието им, като отговорим на техните изисквания за лесен достъп до нашите услуги. Това беше определящ фактор при избора на платформа за онлайн продажби. Спряхме се на Summer Cart поради неговата гъвкавост и надеждност, както и опита на компанията от подобни мащабни проекти за електронна търговия. Друг определящ фактор беше необходимостта магазинът да бъде адаптиран и интегриран с останалите ни системи и можем да кажем, че платформата отговори на очакванията ни.”

За нас беше чест, благодарим за доверието! Пожелаваме много успехи и късмет на най-елитния онлайн магазин от голямото семейство на Summer Cart!

Тази статия бе публикувана в Новини за Summer Cart и маркирана , . Добавете като букмарк пермалинк.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>