Нови БЕЗПЛАТНИ подобрения в модулите Спиди и Еконт

С удоволствие Ви съобщаваме, че модулите Спиди и Еконт на Summer Cart имат многобройни подобрения, които се инсталират безплатно от екипа на Summer Cart. Необходимо е собствениците на онлайн магазини с версия 5.0 и активна поддръжка само да заявят желанието си!

Промените в модула Спиди са цели 23 и сред тях има ключови подобрения като изскачаща в нов прозорец товарителница, бутон за повикване на куриер на Спиди и посочване на желан от клиента час на доставка. Търговецът може също така да въведе множество свои адреси, а клиентът може да се възползва от допълнителна отстъпка, ако избере да вземе доставката си от офис на Спиди, вместо тя да бъде донесена до дома му.

В модула Еконт подобренията са 10 и сред най-отличаващите се е възможността за доставки до Румъния, като цената се изчислява в реално време. Модулът вече поддържа и множество адреси на търговеца, както и изпълняване на доставки без посочено тегло. Благодарение на тази новост няма да се отказват пратки на продукти без посочено от търговеца тегло в е-магазина. Пратките също така могат да бъдат изпращани от офис на Еконт, а не взети от адрес, което осигурява отстъпка на изпращача.

Желаещите да се възползват от новостите, трябва само да се обадят на тел. 0700 45 155 (на цената на 1 градски разговор за цяла България) или да пишат на имейл адрес sales@summercart.com.

Тази статия бе публикувана в Новини за Summer Cart и маркирана , , , , , , , , . Добавете като букмарк пермалинк.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>