Печелете клиенти с безпроблемна доставка

Всеки успешен търговец знае, че колкото и добра да е стоката му, качеството й е без значение, ако тя не стигне до клиентите навреме, в изрядно състояние или срещу подходяща цена. Ето защо е от първостепенна важност собствениците на онлайн магазини да се доверяват на доказани куриерски фирми.

В бизнеса не е добра идея да се експериментира излишно, когато може да се заложи на сигурно. С тази мисъл в Summer Cart са вградени модулите за двете най-големи български куриерски фирми – Спиди и Еконт. Те са не само налични и безплатни за активиране, но са и изключително лесни за работа.

Без да напускате административната част на магазина си, можете да подготвите товарителницата, да извикате куриер и да направите всички необходими настройки за изпращането на поръчката.

Така например не се налага да въвеждате адреса си всеки път, когато изпращате продукт до адреса на клиент. В Summer Cart можете да запазите своя адрес – вече дори повече от един – и просто да го посочите при попълването на данните за товарителницата.

Почти всичко друго също се прави с един клик и е описано по възможно най-разбираемия начин. Ако използвате куриерските услуги на Спиди или Еконт през Summer Cart, печелите и 20% отстъпка от цената на услугите им.

Колкото и време да е минало от „отварянето“ на онлайн магазина Ви, в никакъв случай не преставайте да реагирате бързо на всяка поръчка и да изпращате покупките по сигурен начин. Може да изглежда странно на днешно време, но коректната доставка Ви печели и задържа клиенти. Активирайте модул Спиди или Еконт в своя онлайн магазин Summer Cart или вземете магазин Summer Cart, ако все още нямате!

Тази статия бе публикувана в За начинаещи и маркирана , , , , , , , , , , . Добавете като букмарк пермалинк.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>