15 зашеметяващи дизайна с основа Chameleon

Chameleon е един от вградените в Summer Cart дизайни и неговото име не е случайно – той е толкова приспособим към всеки вкус и виждане, че само с малко експериментиране се получават зашеметяващи резултати! В работата с него има две основни неподражаеми качества: първо, благодарение на интуитивния Дизайн редактор, по външния вид на е-магазина си може да работи ВСЕКИ търговец, а не само специалист, и второ – паричната равносметка на чисто новия дизайн, който можете да си направите, е 0 лева!

Тук можете да видите 15 онлайн магазина, които изглеждат страхотно, а основата им е Chameleon. Всеки от тях е вдъхновяващ и трябва да запомните, че постигнатият ефект в повечето случаи не изисква никакви специализирани познания и опит!

Midani.bg


Parfumi-market.bg


Beautyshop.bg


Bilki.bg


Camerton99.com


Diva-Charms.com


Fukli.com


HappyKids.bg


Kartelito.com


Lexmag.ro


MegaModaMag.com


MoritzJeans.com


Posoki.eu


RedFans-bg.com


Soaphia.com.tr


Тази статия бе публикувана в За начинаещи, Маркетинг и реклама, Социални мрежи и SEO и маркирана , , , , , . Добавете като букмарк пермалинк.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>