Възползвайте се от промоцията на Summer Cart – подаряваме ваучери за реклама на стойност 200 лв.

Замисляли ли сте се как най-лесно и бързо да популяризирате онлайн магазина си, как всеки ден да привличате вниманието на хиляди клиенти? Правилният отговор е само един – чрез реклама в интернет. Ние от Summer Cart знаем това и специално за нашите клиенти обявяваме изключителна промоция – подаряваме ваучери за реклама на стойност над 200 лв.

Рекламата никога не е била по-важна, особено когато е на правилното място. Екипът на Summer Cart се грижи за своите клиенти и създадохме специална промоция, с която онлайн магазинът Ви ще се превърне в лесно разпознаваема и желана дестинация за интернет потребителите.

Промоцията ни включва ваучери за безплатна реклама на стойност над 200 лв. Освен това ви даваме и отстъпка в размер на 10% от пакети Plus, Pro и International. Ваучерите за реклама се издават специално за Summer Cart и не са публично достъпни.

С безплатните ни ваучери онлайн магазинът Ви ще се появи в най-посещаваните сайтове. И за да не бъдем голословни… как звучи да рекламирате онлайн магазина си в abv.bg, vbox7.bg, mail.bg, 24chasa.bg, prodavalnik.bg, news.bg, vesti.bg, sportni.bg, actualno.com, zajenata.bg, webcafe.bg, nova.bg, cosmopolitan.bg и още много други.

„Ние от Summer Cart сме българска фирма, разбираме нуждите на родния онлайн бизнес и знаем, че няма по-добър начин да популяризирате бързо онлайн магазина си от реклама в интернет пространството. За нас успехът на нашите клиенти е от огромно значение и се стараем да помогнем за развитието на онлайн търговията. Промоцията с безплатни ваучери за реклама е безпрецедентна и сме сигурни, че ще стимулираме бизнеса на нашите клиенти“, разказва Димитър Димитров, маркетинг мениджър в Summer Cart.

Създадохме различни пакети, които да задоволят и най-претенциозните ни клиенти. Промоцията ни важи не само за настоящите, но и за всички нови наши клиенти.

За нови клиенти на Summer Cart промоцията включва 10% отстъпка от пакет Plus, Pro и International в комбинация с безплатни ваучери за реклама на стойност над 200 лв. във всички най-посещавани сайтове в България.

За настоящи клиенти промоцията включва безплатни ваучери за реклама на стойност над 200 лв. в комбинация с 10% отстъпка при подновяване на месечни или годишни абонаменти.

Не отлагайте успеха си – рекламирайте онлайн магазина си още сега. Възползвайте се от специалната промоция на Summer Cart още сега. Превърнете онлайн магазина си във виртуален хит с хиляди клиенти на ден.

Промоцията ще важи през целия месец юни 2013г.

За повече информация посетете сайта ни www.SummerCart.bg, позвънете на Търговски отдел на тел. 0700 45 155 (вътр.2) или пишете на sales@summercart.com.

Тази статия бе публикувана в Маркетинг и реклама, Новини за Summer Cart и маркирана , , , , . Добавете като букмарк пермалинк.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>