Gaudi-DS успешен магазин за баня с платформата Summer Cart

Днес ще ви представим Gaudi-DS – обзавеждане за баня. Това е може би най-успешния ни клиент в този бранш, ползващ платфората на Summer Cart, за да представи своя бизнес в интернет пространството. Фирмата се занимава с внос и дистрибуция на  отопление и продукти за банята – плочки, фаянс, мебели за баня, конвектори. Благодарение на богатия си и качествен асортимент е извоювала своето място на пазара.

С добрата си работа и внимание към всеки детайл, техния екип е превърнал сайта  gaudi-ds.com в място, където всеки клиент може да намери всичко за банята, от което има нужда. Информацията е добре поднесена, идеята е човек да добие добра представа за продуктите и да е добре осведомен – може би това е и най-верния път към успешната продажба.

Дизайнът на Gaudi-DS е добре издържан, стилен и разбира се – изключително функционален. Тук е момента и да отбележим, че сайтът е на версия 6.0 на Summer Cart и изглежда по абсолютно същия начин ( със съществени  подобрения ), както сайта на фирмата от 2011 година, когато Gaudi-DS бяха на платформа 4.0 на Summer Cart.

По отношение на функционалностите, онлайн магазинът е изключително удобен за своите клиенти, сайтът предоставя най-разнообразни улеснения и опции  – възможност за бърз преглед на продукти, прогнозна цена за доставка, различни разплащателни методи, огромни възможности за филтриране, както и много, много други.

Тук е моментът и да споменем, че това не е просто онлайн магазин за баня, Gaudi-DS е фирма, разполагаща с шоурум, където нейните клиенти могат да видят на живо по-голямата част от предлаганите продукти за баня. Идеята е, че Summer Cart е много добра платформа за корпоративен сайт за търговия, а пък в същото време е и един превъзходен онлайн магазин.

Ако решите да пазарувате от този магазин ще се натъкнете на над 1500 продукти за банята и отоплението, ще намерите лесно желаните от вас артикули, а пък и ще получите отстъпка за тях – под формата на намаление от цената или пък безплатна доставка. Отделно в сайта има специална секция „промоции“, с намалени продукти до – 40%, артикулите там се обновяват ежемесечно.

Сайтът е много лесен за работа и е ориентиран в помощ на клиента – само след няколко кликвания на мишката, вие ще изберете желания от вас конвектор или пък смесител и ще може сами лесно да изберете мястото на доставка ( на място в магазина на Gaudi-DS или пък с куриерите Спиди, Еконт и Ин Тайм на ваш адрес ), както и разплащатеният метод – с електронно пос устройство, наложен платеж или пък по банков път. Желаем ви приятно пазаруване!

Тази статия бе публикувана в Новини за Summer Cart. Добавете като букмарк пермалинк.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>